De beste hack voor je Beautyblender

Make-up, Other loves

In beautyland kom je gewoon niet om deze musthave heen: de Beautyblender. Ik was eerst heel erg anti Beautyblender totdat ik er bijna niet meer omheen kon. Alle beauty bloggers die ik volg zijn altijd lovend over dit sponsje van bijna 20 euro!! Vorig jaar ging ik overstag en nu kan ik niet meer zonder. Hoe kon ik ooit zonder dit product mijn make-up doen??!! I just don’t know.

De truc van de Beautyblender is dat je hem nat maakt. Hierbij verdubbeld de spons in grootte en neemt hij magically bij gebruik je foundation niet op. Resultaat: perfect geblendde foundation op je gezicht met een flawless finish. Ideaal!

Het enige nadeel

Make-up done? Dan moet je de natte Beautyblender natuurlijk opbergen. Doe hem vooral niet terug in het doosje waarin je hem hebt gekregen. Hierdoor krijg je alleen maar schimmelvorming en kan je hem binnen no time weer weggooien. Zonde natuurlijk.

In het begin liet ik de Beautyblender droger op het dekseltje totdat ik de perfecte oplossing had gevonden. Ik vind het altijd superleuk om rond te neuzen in kringloop winkels en wat zag ik daar? Een Beautyblender houder! Just kidding😉 Het is een eierdopje, maar perfect dus om je  Beautyblender in te doen en laten drogen. Voor minder dan een euro had ik dus de beauty hack voor mijn Beautyblender gevonden. Score!

DSC01560.jpg

Love Suus

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s